<$BlogRSDUrl$>

Sunday, February 01, 2004

SELAMAT HARI RAYA HAJI!

my first eid korban in malaysia after 6 years (and i'm spending it at home!!). quite ironic eh? (ppl edinburgh must know what i'm talking about..)

nway.. feel like doing some flashback.. walking back down the memory lane.. jom join jom..

shrring shring shriiiiing..... (sound effect teringat masa lampau macam style drama swasta... :D)

kat edinburgh kalau nak raya, aku ngan housemates (N and Nani yang sekarang dah jadi bini orang yang sah) mmg suka laa main masak2. mana teringat nak makan macam kat rumah di malaysia, sure kitorang try. yang mengagumkan tu, alhamdulillah semuanya menjadi (except agar2 N yang sekali tu ada rasa bawang!! kikiki). oh no, that didn't dampen our spirit to make something grander!!

nway, perangai kalau raya (tak kira raya haji or raya puasa...) the nite b4 tu kitorang plan nak pakai baju apa.. kekadang sampai sanggup jahit seaquins and other decoratives on our 'lining' scarves until late at nite! masa tulaa explored each others' harta on tudung and such. memang this group of ladies love to menjangok - islamic way, memang terkenal laa kat edinburgh tu! hheheeh... (hope you ppl still continue the tradition!)

pi smayang raya.. lagi 5 minit nak start baru keluar rumah.. tak insaf2 dari first year, sampai laa aku final year.... pernah terpaksa semayang kat bukan kawasan semayang since the mosque was too full (sebenarnya mak2 arab yang tak pandai rapatkan saf!). oh yeah.. on the eve of the eid, we made some 'calls' for invitations.. that was to make sure, after solat sunat, we knew where we would be heading to! usually it would be 5-6 houses and we would arrive back at home midnite. tak ke sakan namanya tu! ada satu raya tu, nak kata sakan tak sakan, we even rent a car to make sure our journey would be easier! dahsyat ek?

it was a wonderful experience.. really. how i wish i could go back to my undergraduate years... well, life has to go on..

and now, i am sitting in front of the computer, trying to tie up loose ends on my thesis proposal on eid day. isn't it totally different from my life abroad?

anyhow, i'm heading down for the surau at noon. perhaps i can sip some hot fresh soup from the qurbans. eheh.. escaped the hard work.. dont think 'melapah' is listed in my favourite things.

gotta leave the blog soon.. but consolidate this..

"Kata-kata itu sebenarnya tidak mempunyai makna utk menjelaskan perasaan.
Manusia boleh membentuk seribu kata-kata, seribu bahasa.
Tapi kata-kata bukan bukti unggulnya perasaan"

coolness, eh?

bubbye, maas-salamah!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?